perjantai 25. helmikuuta 2022

Nyt on rukouksen aika!

Olemme joutuneet näkemään ja kuulemaan järkyttäviä uutisia siitä, kuinka Venäjä on hyökännyt Ukrainaan. On vaikea uskoa, että sota Euroopassa on todellisuutta. Nyt joudumme kuitenkin seuraamaan pienen maan kamppailua suurta ylivoimaa vastaan. Oma kansammekin on joutunut kokemaan vastaavaa. Silloin rukoiltiin paljon. 

Kristittyinä meidän tehtävämme on rukoilla kaikkien ihmisten puolesta. Muistakaamme nyt erityisesti Ukrainan kansaa ja esivaltaa. On tärkeätä rukoilla myös oman presidenttimme ja hallituksemme puolesta. He tarvitsevat paljon viisautta. Saamme myös pyytää, että Jumala antaisi Venäjälle oikeudenmukaisen ja hyvän hallituksen.  

Paastonaika, joka on pian alkamassa, on tarkoitettu Jumalan erityisen etsimisen ja rukouksen ajaksi. Me teemme seurakunnassa monenlaista työtä, mutta syvimmältään sen vaikutus on riippuvaista Jumalan siunauksesta. 

Tämä siunaus näyttää kokemuksen valossa kytkeytyvän rukoukseen. Onkin sanottu: missä on paljon rukousta, siellä on paljon siunausta, missä on vähän rukousta, siellä on vähän siunausta, missä ei ole ollenkaan rukousta, siellä ei ole ollenkaan siunausta.

Seurakuntamme järjestää paastonaikana Isopappilassa kaksi rukousaamua (22.3.; 5.4.) ja kaksi rukousiltaa (9.3.; 31.3.). Rukousaamut alkavat klo 8 ja rukousillat klo 18. Tilaisuuksien jälkeen aamu- /iltapala.

Tule mukaan rukoilemaan ajankohtaisten asioiden puolesta. "Rukous liikuttaa sitä kättä, joka liikuttaa koko maailmaa."


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti