perjantai 3. joulukuuta 2021

Joulunajan tiedote noudettavissa kaupoissa!

 

Mitäköhän seurakunnassa tapahtuu adventti- ja  jouluaikana? Tällainen kysymys saattaa olla monien mielessä näinä aikoina. Kysymykseen löytyy vastaus tuoreesta seurakunnan joulunajan esitteestä.

No mistä niitä on saatavissa? Vastaus kuuluu: KAUPPOJEN ETEISISTÄ! Eteisauloissa on seurakuntien tuomat ständit, hyllyköt, joihin tuodaan esitteitä sitä mukaa, kun ne loppuvat.  Lisäksi kausiesitteitä on viety kirjastoon, Marjan kukkaan ja Kehäkukkaaan.  Niitä löytyy myös toimipisteistämme. Hae siis esite itsellesi - ja vie naapurillekin!

Viestintä on aina ajankohtainen kysymys seurakunnan toiminnassa. Toiminnasta pitää kertoa monilla eri tavoilla. Paikallislehdessä, kotisivuilla, Instagramissa jne. Kausiesite on yksi tapa. Olemme tehneet niitä nyt parisen vuotta, joskin Korona on pakottanut meitä vetämään esitteitä myös pois.

Yhteen asiaan olemme joutuneet havahtumaan: se tieto, että kausiesitteitä on saatavissa kaupoista ja muistakin paikoista, ei ole mennyt riittävän hyvin perille. Moni työstämme kiinnostunut saattaa kiiruhtaa ostoksiltaan kotiin ilman, että huomaa napata mukaan seurakunnan toiminnasta kertovan esitteen.

Toivon, että te seurakuntalaiset olitte osaltanne auttamassa meitä joulunajan ohjelman jakelussa. Voitte mieluusti ottaa useampia esitteitä ja antaa niitä naapureille tai muille tutuille.  Samalla on hyvä mainita, mistä esitteitä on saatavissa. Näin olette  mukana seurakuntatyössä ja viemässä hyvää sanomaa eteenpäin.

Todettakoon vielä se, että uudessa tiedotteessa on kaksi osaa: joulunaika adventista loppiaiseen  sekä loppiaisen jälkeinen aika paastonajan kynnykselle. Tilaisuuksia on paljon ja niitä on kaikenikäisille.

Hyvää adventinaikaa ja tervemenoa ständeille!

 

 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti