perjantai 21. toukokuuta 2021

Kirkkoon voi taas tulla – ja muuta ajankohtaista

 

Sunnuntaina seurakunnallamme on aihetta juhlia. Helluntai on seurakunnan syntymäpäivä, ja lisäksi nyt juhlaa voidaan viettää kirkkosalissa. Kuten tiedämme jo kokemuksestakin, tilanteet voivat taas muuttua. Mutta iloitaan nyt tästä ja tullaan kirkkoon! Lisään vielä markkinointihenkisen lauseen, joka tässä tapauksessa johtuu Koronaan liittyvistä turvallisuusnäkökohdista: tilaa on 50:lle ensin ehtineelle!

Kirkolle rakennuksena ei kuulu kovin hyvää. Koronan sijasta sen on todettu kärsivän lahovaurioista ja mikrobikasvustoista. Tämän vuoksi kirkkoa tullaan lähitulevaisuudessa remontoimaan. Työntekijöiden työturvallisuuteen liittyvistä syistä johtuen Anu Mätäsniemi toimittaa jumalanpalvelukset toistaiseksi Mäntyrinteen kappelissa. Asiaa kannattaa tarkastella ongelman sijasta mahdollisuutena:  kyröskoskelaisten kirkkomatka lyhenee.

Tiedossanne lienee jo se, että seurakunta on ostanut Hämeenkyrön keskustasta Härkikujalta liikehuoneiston, joka sijaitsee vastapäätä Pihlajalinnaa. Uutta toimitilaa tullaan suunnittelemaan ja remontoimaan käyttöä varten sopivaksi kesän ja syksyn aikana. Tila otettaneen käyttöön syksyn loppupuolella. Uskomme, että se palvelee seurakuntalaisia monin tavoin tulevaisuudessa.

Kesän kynnyksellä julkaistaan kesätoiminnan esite. Ennakkoon kerrottakoon, että ”Kesäilta pappilan puutarhassa” tilaisuuksia pidetään keskiviikkoisin klo 18. Kerran kuussa voidaan tutustua vanhaan hautausmaahan ja uusittuun kappeliin. Pyydämme teitä seuraamaan lisäksi seurakunnan kotisivuja, muuta someviestintää sekä paikallislehden ilmoituksia, jotka täydentävät esitteen tietoja.

Tulkaa siis mukaan seurakunnan tilaisuuksiin, kun kokoontumiseen on taas mahdollisuus, vaikkakin vielä tietyin rajauksin. Ja nyt sunnuntaina - juhlikaamme seurakunnan syntymäpäivää!

Toivotan teille kaikille siunattua ja virkistävää kesää!

Jorma

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti