tiistai 7. tammikuuta 2020

Alfa-kurssista tuli viikon kohokohtaKun Mauno kaksi vuotta sitten huomasi Alfa-kurssin alkavan tuntua kiinnostavalta, hän ei heti ilmoittautunut. Ensin hän halusi itsekseen harkita asiaa ja miettiä perusteluja sille, miksi lähtisi mukaan.

"Uskon rooli elämäni virrassa oli ollut kuin ongen koho huonolla syönnillä – välillä pinnassa ja välillä sen alla. Tarttuako tilaisuuteen vai pitää kiinni vanhoista mukavuusalueista? Perusjätkän hämäläiset seurustelu ja -puhelahjatkin näyttivät sopivan kotisohvalle paremmin", Mauno ajatteli. Hän päätti kuitenkin jättää soutamisen ja huopaamisen asian suhteen ja tarttui uteliaan rohkeasti Alfa-koukkuun. Se kannatti, sillä illoista tuli hänelle odotettu viikon kohokohta.

”Epäilyt kurssin suhteen karisivat heti alkumetreillä kodikkaaseen vastaanottoon. Porukkaan ja opetuksen antiin oli helppo päästä mukaan. Myös oman pienryhmän keskustelut iltojen aiheista käynnistyivät jouheasti. Kaiken kaikkiaan, toisin kuin olin kuvitellut, iloisuus ja hyväntuulisuus leimasi kaikkia tapaamisia."

Mauno tuntee saaneensa Alfan myötä uutta merkitystä ja sisältöä elämäänsä. Etsimisen sijalle löytyi vahvistunut usko. Alfassa hän sai ison joukon uusia tuttuja ja ystäviäkin. Myös seurakunta alkoi tuntua kodikkaalta; nyt tuntuu hyvältä osallistua ja olla sen jäsen. "Suosittelen Alfaan osallistumista jokaiselle kaltaiselleni empijälle", Mauno rohkaisee. Alkavan vuoden Alfa-kurssille hän on lupautunut ryhmänohjaajaksi. Näin Alfa-kurssille pääsee uudelleenkin!


***


Jos kiinnostuit Alfa-kurssista ja haluaisit itsekin mukaan, lue tarkemmat tiedot ja ilmoittaudu ilmaiselle kurssille 15.1.2020 mennessä tästä linkistä. Voit myös soittaa ja kysyä lisää Pirjo Järviseltä p. 044 724 83 62
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti